Bali

Now we are here

bea655fd-d69b-40be-a993-54441e513ec8Som skrevet i indlægget i går, så var planen ikke at blive på Bali. Vi ville gerne til noget mindre, men stadig opleve mere af ø-livet. Derfor er vi draget afsted mod Gili øerne. Tre øer, der ikke ligger langt fra Bali og Lombok. Vi er taget til Gili Trawangan, hvor jeg har været før og det er lige præcis som jeg forventede. Masser af liv og super lækker stemning, dog lidt kaos ind i mellem når alle bådene kommer ind med nye gæster.

Ligesom sidst, så er jeg lige så begejstret for Gili T. Jeg har stadig ikke besøgt Gili Air og Gili Meno, dette er to mindre øer i forhold til Gili T. Der er masser af liv på Gili T og mange unge mennesker. Det oser af glade dage, hvor der både er plads til at slappe af, men også til fest og farver.

Øen er faktisk større end hvad jeg lige kunne huske og der er virkelig meget, som jeg slet ikke har set sidst jeg var her. Derfor føles det lidt som om, at jeg er et helt nyt sted.

Vi er heldige med vejret, lige nu er der både sol og god varme, hvilket selvfølgelig har resulteret i lidt rød hud, når man kommer fra Danmark og bare er skide bleg 😉

Nettet her er ret langsomt og derfor har jeg svært ved, at oploade billeder på bloggen. Hvis det ikke lykkes for mig og oploade flere billeder af gangen, så får I dem når jeg er hjemme igen.

Ellers kan du følge med på Insta, hvor det lykkes mig og poste billeder og lave stories!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali