Fra Danmark til Indonesien

Bali

45306139-3aaf-44d5-aaaa-94351c9d211cDa vi landede på Bali søndag morgen, var vi godt smadret. Det havde fandme været en lang tur og vi trængte allermest til at sove. Byen Kuta ligger meget tæt på lufthavnen, så derfor havde vi booket et hotel der.

Planen har hele tiden været, at vi ikke ville være særlig længe i Kuta. Jeg har været i Kuta før og sidste gang var jeg ikke særlig begejstret. Det er en fin by og der er masser af shoppemuligheder og restauranter. På stranden er der høje bølger og en anelse grumset vand, så det er ikke ligefrem bade paradis. En okay by, men ikke noget at råbe hurra for, fra min side af.

Jeg er helt sikker på, at Bali har MEGET mere og byde på og at der findes fantastiske steder, som der endnu ikke er vanvittigt turistet. Egentlig bryder jeg mig ikke om særligt turistet steder. Der er oftest kaos og sælgere der hiver og flår i dig. Man skal fandme have tungen lige i munden nogen gange.

Når jeg har rejst steder, som er mere stille og rolige, møder jeg også mere ydmyge og rare mennesker. Det er en helt anden måde, man bliver taget i mod på.

Vejret på Bali har faktisk mest bestået af regn, i hvert fald det lille stykke tid vi befandt os der. Selvfølgelig er jeg mest fan af lidt sol, da det gør at man kan lave mere og ikke kun er fanget på sit værelse. Asien byder nu mest på udendørs aktiviteter. Nu befinder vi os på en af Gili øerne, som ikke ligger langt fra Bali. Dette vil jeg fortælle mere om imorgen 😉

Lige pt. er nettet så langsomt, at jeg dårlig nok kan oploade billeder. Jeg håber, at jeg kan finde en løsning, ellers så kommer de op når jeg kommer hjem.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Danmark til Indonesien