Next stop

Ø-livet

b379276a-1f6a-4310-a5cf-83b77e321e55981edab2-7ca7-4361-85e8-371cc91dbd72bc7bd783-bcca-4a85-9bf8-2e6f9de78cc2Vi er nu landet her, Nusa Lembongan, en ø ikke langt fra Bali. Vi havde noget af en landing. Vi sejlede fra Gili T, men da vejret bød på masser af regn, viste havet sig ikke fra sin bedste side.

Sejlturen tog 2,5 time og for at turen ikke skulle tage 6 timer, sejlede katamaranen ret hurtigt og når vejret byder på store og lidt voldsomme bølger, ja så vipper båden sgu en smule(underdrivelse). Lad os bare sige, at der var et par stykker der fik vist os hvad de havde fået til frokost, not delicious, men det sker jo. Hold kæft hvor er jeg glad for, at vi havde taget en søsygepille inden afgang, for ellers havde jeg nok ligget udover kanten det meste af turen.

Selvom vi havde en voldsom tur over havet, lysnede det op i horisonten og vi ankom i super dejligt vejr(sådan som jeg husker det, #vacationmood).

Vejrudsigterne viste, at det ikke ville være særligt godt vejr her, men vi trængte til at se noget andet, så derfor tog vi afsted anyway og heldigvis har vejrudsigterne ikke passet helt.  Der har været en anelse regn ja, men ellers masser af sol og glødende hud. Det er ikke til at tage fejl af. Vi nyder de sidste dage vi har her, for på tirsdag går turen hjemad mod Danmark!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop