#vacationmood

Next stop

16ebd108-6096-478b-805c-a1ce7d628a93 e6cbdcac-a6a5-47e4-ac2c-d3dfc0881571673d8f27-1b15-48da-ae61-5fa1dd42d19bSå hvad skal der ske nu, godt spørgsmål. Ej selvfølgelig har vi lagt lidt planer, om hvordan resten af turen skal foregå. Det bliver man nødt til, da tingene selvfølgelig skal gå op i en højere enhed.

Vejret på Gili T har været super dejligt. Der har været plads til at bade hele dagen og slikke sol. Nu er vejret så til gengældt begyndt at vende en smule, så der kommer nogle ordentlig regnskyl ind imellem. Enten hen af formiddagen eller omkring eftermiddagstid.

Egentlig kan det være ret hyggeligt, men da det meste foregår udenfor i Asien, bliver man en lille smule hæmmet når det regner som det gør her. Der er selvfølgelig rig mulighed for, at gemme sig under dynen og læse en god bog, hvilket jeg også har benyttet mig af 😉

Vi føler at vi er klar til at se et nyt sted og da vi skal flyve sent om aftenen hjem af mod Danmark, vil det være fint, at være tæt på lufthavnen.

Lige nu befinder vi os i hvert fald et par timer væk, og det er godt at være på den sikre side, så vi ikke misser et fly. Derfor bevæger vi os mod Bali igen, mod en ø der hedder Nusa Lembongan, som ikke ligger langt fra Balis kyst. Vi er meget spændte på hvordan øen er, og om den er lige så hyggelig som Gili T.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#vacationmood