Now we are here

#vacationmood

img_0327img_0328img_0329Nu har vi efterhånden været på Gili T i en uge. En rigtig skøn uge, som først er ved at komme os til gode nu. Det kan godt tage noget tid, før man kommer helt ned på jorden og virkelig kommer i feriestemning.

Vi er rykket til et hotel der ligger tættere på centrum, hvilket vi nyder godt af. Vi bor nærmest på stranden og vi bruger dagene på at snorkle og dykke. Her er der faktisk skildpadder lige når man går ud i vandet, så vi snorkler en hel del for at få nogle glimt af de fantastiske dyr. Det er første gang, at jeg ser frie skildpadder så tæt på. Det er virkelig nogle flotte dyr. Jeg har endnu ikke formået at få et godt billede af dem, men mon ikke at jeg er heldig en af dagene 😉

Dagene smelter lidt sammen her. Faktisk så er det ikke altid, at jeg ved hvad klokken er eller hvad dato vi er nået til, hvilket er pisse rart! Det er vi konstant bevidste om derhjemme, så her er det bare dejligt at kunne koble helt fra.

Klokken er 10 om formiddagen, så nu vil jeg lige ordne nogle andre ting også tage et smut på stranden.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Now we are here