Kæmpe serieanbefaling

Lad os tale om sex!

thumbnail_imgp1830-3

Hvis du er ny læser, er det ikke sikkert at du ved, at jeg også er gæsteblogger hos Miss Grey. Miss Grey, er en hjemmeside med en håndfuld anonyme bloggere, der primært skriver om sex og kroppen. Der er enormt meget, at lære derinde, så helt klart værd at tjekke ud!

På Miss Grey skriver jeg om forholdet til kroppen som ung og generelt hvad der opstår, af herligheder og udfordringer, når man er ung. Min introduktion til Miss Grey kan du finde her, og mit første indlæg her, omkring rank ryg og kommentarer jeg har modtaget på min vej. Idag har jeg skrevet om, at vi skal tale mere om sex og vigtigheden af det. Du kan finde det her.

“Mine veninder og jeg har efterhånden erfaret, hvor meget vi lærer af hinanden ved at tale om sex. Det er rart når vi finder ud af, at vi ikke sidder alene med det. Vi får talt og diskuteret om de ting vi nu går og grubler over. Det der kan være mærkeligt, akavet, sjovt, ubehageligt eller bare rigtig godt.”

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag.

2 kommentarer

  • Helena

    Hvor er din flotte jakke fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine Emilie

      Hej Helena
      Min jakke er fra H&M, som jeg købte for ca. et år siden 🙂
      Rigtig god aften!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe serieanbefaling