Kære kvinde, du er skide kritisk!

Gæsteblogger hos sexuniverset: Miss Grey!

Billedresultat for miss grey.dk

Jeg er den heldige vinder, af et styks gæsteblogger hos det fantastiske univers Miss Grey. Måske har du hørt om Miss Grey eller også, ved du ikke lige hvad det går ud på. Miss Grey har deres primære fokus på sex. Det vil sige i alle former og størrelse. Der er fire anonyme piger, som er faste bloggere og som skriver om alt fra sex, parforhold, singlelivet, udfordringer og glæder der kan opstå i livet. Det er rent ud sagt, bare pisse godt og jeg vil VIRKELIG anbefale, at tage et smut derind og kigge lidt rundt, det er helt vildt lærerigt og hvis du har ubesvaret spørgsmål indenfor emnerne ovenover, kan du helt bestemt finde flere af svarene derinde. Du kan jo også bare kigge, hvis du er nysgerrig, det er kun godt læsstof.

Mit primære fokus vil ikke ligge på sex. Det står Miss Grey pigerne og de andre gæstebloggere for. Jeg vil ligge mit fokus på kroppen, ungdom og en smule seksualitet i form af, hvordan unges forhold kan være til sex. Det vil altså sige lidt af hvert. Men det vil være mere konkrete emner, jeg vil skrive om hos Miss Grey end det er herinde. Du kan læse mit første indlæg her, som er en lille præsentation af mig og hvad jeg står for. Følg endelig med!

Husk, du kan følge mig på Insta og Facebook!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære kvinde, du er skide kritisk!