Mit første indlæg på Miss Grey

Billigste fund længe

Indlægget indeholder reklame links 

thumbnail_fullsizerender-2I sidste uge, da jeg egentlig ikke havde planer lørdag, besluttede jeg mig for at tage til Virum, i en fantastisk genbrug. Jeg har givet en smule op på mine genbrug fund, i forhold til før, da jeg ikke rigtig har været så heldig det seneste år, men derfor er det stadig hyggeligt og jeg elsker konceptet, så derfor kan jeg ikke lade vær engang i mellem.

Jeg har et godt stykke tid, været på jagt efter en lille sort skuldertaske. Den jeg har brugt de seneste år, er efterhånden godt slidt og har holdt godt, på trods af at den faktisk ikke har kostet særlig meget. Derfor tænkte jeg, at jeg nu trængte til en ny makker ved min side. Jeg havde ikke regnet med, at finde den i en genbrug, men heldigere end heldig var jeg, og der hang den. Perfekt, simpel og endnu bedre, billig as fuck. Den kostede kun 40 kr og er lavet af læder, så derfor røg der hurtigt penge over disken og nu hænger den ved min side. Hvilket jeg håber, at den gør et godt stykke tid.

Hvis du selv leder efter en lille sort skuldertaske, har jeg lavet et par eksempler til dig. God fornøjelse!

picmonkey-collage-tasker-3

Reklame links: 1.her 2.her 3. her 4.her 

Husk, at du kan følge min dagligdag på min Insta, hvor der bliver lagt masser af stories op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første indlæg på Miss Grey