Lad os hylde Ashley Graham!

Du må gerne være dominerende, bare ikke for meget

Empire FOX slap slapping empire cookie lyonDet er min helt ærlige mening. For ja du må gerne dominere, det skal bare ikke blive for meget, så jeg bliver kvalt af at du har taget al ilten. Jeg elsker mennesker der træder frem, hvis de virkelig har noget godt på hjertet eller hviler i sig selv på den gode måde, men dem der træder frem og vil eje det hele, giver mig mildest talt brækfornemmelse. Det er noget der frastøder mig helt vildt!

Mennesker der dominerer meget, har hurtigt en tendens til, at glemme alle andre og det er jeg bestemt ikke fan af. Folk der kan være MEGET dominerende, har en tendens til at føle sig truet af andre som tør stå frem og for mig, virker meget dominerende mennesker, som nogen der har svært ved at rumme andre, der også kan noget eller kan lige så meget som dem. De har ikke lært, at man også skal give plads til at andre kan noget og at andre gerne må blive hørt. Så giv dog plads!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os hylde Ashley Graham!