Girls talk #4

Du må aldrig nøjes

untitled-2

Jeg siger det her med alvor i stemmen. For du må ikke tillade dig selv det.

Vi er mange piger og kvinder, der efterhånden har prøvet og nøjes. Måske nøjes du lige nu, eller også kan det være, at du kommer til det. Når det handler om kærlighed, kan det til tider være svært, at se væk fra fugle kvidder og de lyserøde skyer. Men det her skal du altid have i mente. For det handler om dig selv, og når der er følelser involveret kan det komme til at gøre rigtig nas, hvis du ikke husker, at passe på dig selv.

Så jeg siger det her til dig af god mening. Du skal IKKE nøjes. Du må aldrig nøjes. Det er du for god til. Hvis de skal have dig helt, skal du også have dem helt. Du skal ikke være en back-up. Derfor er det vigtigt, at du minder dig selv om, hvor dårligt det er at nøjes. For ingen mennesker fortjener det.

Du skal have en der elsker dig HELT og lige præcis for den du er. Skide romantisk, I know, men sådan er det altså engang i mellem, det er jo virkeligheden. Det er ikke godt for dig at nøjes, for du vil aldrig blive helt glad. Du vil altid føle, at der mangler noget. Du er mere værd.

Så derfor råder jeg dig til at tænke dig rigtig godt om. Hvis du føler, at han/hun ikke vil dig helt, så lad personen være. Der findes en der er bedre til dig. Så er det helt ærligt ikke meningen, at I skal være sammen. Så pas nu på dig selv og lad endelig vær med at være for naiv. Tænk på dig selv og mærk efter. Er du glad? Føler du, at I har hinanden fuldt ud? Stil dig selv de spørgsmål og svar ærligt.

Husk, at du kan følge mig på Facebook, hvor du bliver opdateret med mine nyeste indlæg og på min Insta, hvor du kan følge min hverdag. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls talk #4