Månedens højdepunkt...

Der er altid fart over feltet

filmeditor kiss easy a seductive emma stoneFor det er der virkelig… Nogen gange en anelse for meget. Men hvad fanden, jeg har det jo også godt med det.

Jeg er en af de mixed typer, som både kan lide at der er fart over feltet, men samtidig elsker at der engang i mellem er ro. Det kan til tider være svært, at få til at hænge sammen, for når jeg har så meget fart over feltet, har jeg ikke tid til at slappe af. Om det er sundt? Det vil nogen måske mene, at det ikke er, men jeg har det egentlig skide godt med det og elsker at have mange bolde i luften. Men det skal heller ikke være så mange, at jeg ikke kan gribe dem igen. Jeg prøver også at huske, at tage tempoet ned i noget jeg kan følge med i. Det er svært engang i mellem, fordi jeg så gerne vil det hele og netop elsker når det går stærkt. Det jeg savner aller mest, er følelsen af at være ordenligt hjemme. Den følelse forsvinder lidt når jeg har så travlt!

Nu har jeg tilladt mig, at holde en HEL fridag imorgen, hvor jeg faktisk ikke skal noget, OVERHOVEDET! Jeg håber, at jeg kan holde det løfte…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens højdepunkt...